torstai 26. syyskuuta 2013

Kiire, kiire, kiire

Äidin lähdön jälkeen viikot ovatkin lähinnä menneet töitä tehdessä, aivan älyttömässä kiireessä. Lisäksi on vaihdettu talvirenkaita (ensilumi saapui tunturiin pari päivää sitten), huollettu auto, ulkoilutettu koiraa pyörän voimin, toimittu narikkatyttönä, hommattu toivottavasti parempi netti (joka juuri nyt on kokeilussa), kehitetty pari uutta reseptiä sekä ruoka että juomapuolelle, käyty postissa Kolarissa, matkalaukku pakattu… listaa voisi jatkaa loputtomiin.
Työpaikkani ulkokuori näyttää tältä, miltä teidän?

Tänään tulee etelän pojjaat tuolta Hämeenlinnan suunnilta meidän pihaan asuntoautolla yökylään. Matka Norjasta takaisin etelään vaatii selvästi veronsa. Jotakin tekemistä illaksi vielä toivoivat, katsotaan mitä keksitään…

Huomenna n. 03.00 yöllä, olisi sitten itselläkin lähtö kohti etelää kera koiran ja loistavan matkaseuralaisen Garyn kanssa. Seitsemisen kansallispuisto siis ensimmäinen etappi, siellä olisi pari hengenheimolaista tavattavana. Meidän entisen Luonto- ja eräopasluokan perinteinen vuosimiittinki olisi tiedossa. Sinne on päästävä hinnalla millä hyvänsä, kerta jokaisessa on oltu mukana vuodesta 2010 lähtien! Niin siistiä! Mahdottoman ikävä joka ikistä, mökit ja kaikki vieläpä varattuna. Melontareissu se ennen on ollut, mutta nyt päättäjät syystä tai toisesta päätyivät jalkaisin tehtävään vaellukseen. Piste i:n päälle vielä, (yhtä lukuun ottamatta) kaikki ovat kykeneväisiä saapumaan paikalle! Tosin minun saapumisesta täältä hevon kuusesta tietää vain yksi yhteyshenkilö… ”Kjäh,Kjäh” täältä tullaan! Salaa, niin ettei kerrota muille etukäteen mitään.
Ensilumi 26.9.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti